Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Corneliu Bichineț a ridicat în picioare audiența la Vaslui: 'Sfatul meu pentru cei care candidați, în perioada asta ocoliți cârciumile'

recorder.ro
Corneliu Bichinet

Fostul deputat PMP Corneliu Bichineț le-a ținut duminică, la Casa de Cultură din municipiul Vaslui, membrilor partidului Forța Dreptei, un discurs care a stârnit hohote de râs, presărat cu sfaturi, poante și maxime politice.

„Îndemnul meu către județul Vaslui, către populația județului Vaslui…merg săptămânal la emisiuni de televiziune, aici și la București, că pe ceilalți nu-i cheamă nimeni, să nu cadă pe scări, ca Boc, în cap. Nu îmi este rușine de județul acesta, niciodată nu voi considera că județul Vaslui este al bețivilor, al leneșilor și al farsorilor, sunt mândru că sunt din județul Vaslui”, a spus Bichineț.

„Voi, cei care candidați pentru consilieri locali, consilieri județeni, primari, viceprimar, să aveți încredere în voi și în perioada aceasta ocoliți cârciumile și mergeți la Biserică”, a adăugat PMP-istul, spre amuzamentul sălii.

Bâta și Iohannis

Vicepreședintele PMP Vaslui le-a cerut celor din sală, pe același ton jovial, provocând amuzament, să-i ciomăgească pe cei care l-au susținut pe Iohannis să ajungă președinte, inclusiv pe el și pe Ludovic Orban.

„Am avut norocul în viață să interferez cu Ludovic Orban în diferite ocazii, când eram senator, când eram deputat, președinte de județ, este singurul parlamentar român care răspunde la telefon. Eu vă felicit și noi doi ar trebui să luăm și oleacă de ciomăgeală, aici, Ludovic și Bichineț, că l-am ridicat în slăvi pe Iohannis acum 8 ani de zile, mai țineți minte? Așa că să aveți uneltele pregătite. Întâi ciomăgiți-l pe Ludovic și pe urmă pe mine”, a declarat Bichineț, stârnind hohote de râs.

„Eu așa am fost toată viața și așa voi rămâne, am traversat toate palierele politice, când o să fiu mai obosit, bătrân, o să mă retrag Președinte, asta e hotărârea mea”, a adăugat acesta.

Acolo e infernul

Bichineț, fost senator PRM, fost deputat PMP și fost președinte al Consiliului Județean Vaslui a mai spus delegaților din sală: „Să știți că nu există partide bune sau rele. Liderii lor au probleme”.

„Este aici un coleg cu care am fost deputați, dl Botez (liderul USR Vaslui, Mihai Botez, n.red.), din punctul meu de vedere un om foarte serios, care vrea să câștige președinția CJ. Știi unde te bagi? E ca-n infern, să știi, pentru că vei găsi acolo jumătate din oameni angajați de Buzatu, un sfert angajați de Vasile Mihalache, Dumnezeu să-l ierte, și ceilalți care sunt mai pe acolo, i-am angajat eu”, a mai spus Bichineț spre amuzamentul audienței.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.