Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Cristian Popescu Piedone a împărțit apă trecătorilor și muncitorilor din Sectorul 5

Canicula a dat mari bătăi de cap celor care au ieșit astăzi din casă la orele prânzului. În acest context, primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a făcut o nouă vizită în zonele în care se desfășoară lucrări de reabilitare și în intersecțiile intens circulate din Sectorul 5.

Edilul și echipa sa au împărțit apă, atât muncitorilor, cât și trecătorilor care s-au aflat în miezul caniculei pe străzi.

Din cauza temperaturilor extrem de mari, mai multor muncitori li s-a spus să înceteze lucrul până la lăsarea serii, când arșița de afară se va mai domoli.

De asemenea primarul a dat dispoziții directorilor din cadrul Primăriei, cât și celor care au contracte cu Primăria, să se asigure că muncitorii care lucrează sub cerul liber, pe timp de caniculă, au parte de cel puțin 2 litri de apă pe zi.

"Vremurile se schimbă... vremea se schimbă și trebuie să ne adaptăm, să ne ajutăm semenii, pentru că numai împreună vom putea face față condițiilor meteo extreme care vor urma. Cel mai important este să rămânem oameni și să nu uită să facem lucruri din inimă pentru cei din jur."- a precizat primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.