Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Cristina Neagu nu ne vede favoriți în turneul preolimpic: Mi-aș fi dorit să fi jucat în România, cred că șansele noastre ar fi fost mai mari

Cristina Neagu

Cu o lună și jumătate înaintea turneului preolimpic, Cristina Neagu este realistă și nu include naționala României printre favoritele la calificare.

Cristina Neagu este conștientă că pe “tricolore” le așteaptă o misiune extrem de dificilă la turneul preolimpic din Muntenegru, împotriva țării-gazdă, a Norvegiei și a naționalei din Hong Kong.

“Nu suntem favorite. Mi-aș fi dorit să fi jucat în România, cred că șansele noastre ar fi fost mai mari dacă am fi jucat, de exemplu, la Cluj, cu opt-nouă mii de oameni în spate”, a declarat Neagu.

Cea mai bună jucătoare a lumii are și un mesaj pentru colegele de la echipa națională.

“Le-am rugat pe fete să se antreneze cât pot ele de bine în această perioadă. Sper că se gândesc și ele, din când în când, la acest turneu”, a adăugat cea mai bună handbalistă a lumii.

Reprezentativa Hong Kong-ului ar putea fi cea de-a treia adversară a României în turneul din Muntenegru. China s-a retras din turneele preolimpice din cauza situației create de coronavirus, iar locul său a fost ocupat de Kazahstan, națională ce fusese inițial repartizată în grupa României. Dacă Hong Kong-ul va accepta invitația Federației Internaționale de Handbal, va fi prima adversară a “tricolorelor”, pe 20 martie.

“Nu am auzit de Hong Kong la handbal. E clar că echipa care va completa grupa României nu este de calibrul celorlalte trei”, a spus Cristina Vărzaru, secretar general al FRH.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.