Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO CTP compară moțiuna de cenzură cu un meci de wrestling: 'PNL a simulat bătălia politică. Înfrângere atât pentru Orban, cât și pentru Iohannis'

www.digi24.ro
CTP

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a comparat moțiunea de cenzură pentru demiterea Guvernului Orban cu „un meci de wrestling”, în care PNL a simulat bătălia politică cu PSD, fiind, cu alte cuvinte, „o înfrângere” în ochii electoratului atât a lui Ludovic Orban, cât și a lui Klaus Iohannis.

Citește și: SURSE - PSD joacă fără Tăriceanu: Să fie sănătos! / Negocieri la bucată cu parlamentarii ALDE

„O înfrângere la scor a Guvernului Orban, a PNL, și, nu în ultimul rând, a președintelui Klaus Iohannis. Pentru că oricât ar încerca Ludovic Orban să prezinte lucrurile că au fost calculate, că a existat strategie, că e totul sub control, nu, nu este așa! O înfrângere, dar mai ales zdrobitoare, este o înfrângere în ochii publicului. În ochii telespectatorilor - a meciului de wrestling pe care l-am văzut în Parlament, wesling – adică indivizi cu pachete de mușci, cu pene în cap, vopsiți, uriași, care pare că își suces gâtul, dau de pâmât unul cu altul. Dar, de fapt, nu au nimic, sunt toate simulate aceste bătălii”, a declarat CTP, într-un interviu la ProTV.

Întrebat cine a simulat lupta politică, CTP a răspuns că PNL.

„A simulat PNL-ului aici. Și simulează în continuare prin acestă atitudine, refuzând să admintă că a făcut un gest riscant, că nu pot să controleze tot ce se întâmplă. Au luat-o pe o cale imprevizibilă. Mă refer la alegerile anticipate. Au piredut capital de imagine.”, a punctat CTP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.