Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video cu sever impact emoțional! Un bărbat izbește în plin un copil de zece ani și fuge de la locul accidentului

Politia nu treceti

Un tânăr fără permis care a condus o mașină fără acordul proprietarului și care a lovit un copil de 10 ani în localitatea Parța, județul Timiș, a fugit de la locul accidentului.

Potrivit IPJ Timiș, polițiștii Biroului Rutier Timişoara au fost solicitați să intervină miercuri la un accident produs în localitatea Parța, din județul Timiș.

Polițiștii au constatat că o persoană necunoscută a condus un autoturism, iar la un moment dat a efectuat manevra de mers înapoi, moment în care ar fi surprins și accidentat un copil de 10 ani.

După impact, șoferul a părăsit locul accidentului fără încuviințarea poliției sau a procurorului.

În urma verificărilor efectuate, a fost identificat șoferul, un tânăr de 21 de ani, stabilindu-se că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul pe care l-a condus a fost luat fără încuviințarea proprietarului.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției sau a procurorului, conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere și furt în scop de folosință.

Polițiștii continuă cercetările în vederea depistării șoferului și luării măsurilor legale care se impun.

UPDATE vineri, 26 mai, ora 16:27

Șoferul s-a predat poliției.

Șoferul în vârstă de 21 de ani, care a rănit un copil de 10 ani, apoi a plecat de la locul accidentului, s-a predat, vineri, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

În urma activităților desfășurate de către polițiștii din cadrul Biroului Rutier Timişoara, vineri, în jurul orei 15:30, tânărul de 21 de ani care a provocat accidentul în care a fost rănit un copil de 10 ani s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, pentru audieri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.