Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Cum a ajuns să arate Radu Mazăre după gratii: Frații Mazăre s-au reunit la înmormântarea mamei lor

Radu Mazăre

Mihai Mazăre, fratele fostului primar al Constanţei, Radu Mazăre şi al fostului parlamentar de Constanţa, Alexandru Mazăre, s-a reîntâlnit cu aceştia la înmormântarea mamei lor şi a povestit apoi jurnaliştilor că nu au mai fost toţi trei în aceeaşi încăpere de acum trei ani, când fostul edil s-a căsătorit în penitenciar. El a precizat că a vorbit cu fraţii săi şi i-a îmbrăţişat.

“Am vorbit cu amândoi. Cum sunt? Când îşi aştepţi mama în biserică decedată nu eşti foarte bine. (...) I-am luat pe amândoi în braţe”, a declarat Mihai Mazăre, după ceremonia religioasă desfăşurată în biserica din Mamaia Sat.

Întrebat de când nu au mai fost toţi trei în aceeaşi încăpere, Mihai Mazăre a răspuns: “Toţi trei în aceeaşi încăpere nu am mai fost de când s-a căsătorit Radu în penitenciar în urmă cu trei ani. Atunci eram şi cu mama în aceeaşi încăpere”.

El a explicat că Radu şi Alexandru Mazăre se vor întoarce la penitenciarele unde sunt încarceraţi după funeralii.

“Nu am cerut 24 de ore pentru că Alexandru, fiind în carantină, nu putea să obţină 24 de ore şi Radu a vrut să vină cu el şi să plece împreună. Nu am cerut 24 de ore şi nici nu s-au dat”, a afirmat Mihai Mazăre.

El a precizat că fraţii săi se văzuseră recent după ce Alexandru îl vizitase pe Radu în penitenciar, înainte de condamnarea sa.

“Ei mai stat împreună pentru că Alexandru a fost chiar cu o săptămână înainte în vizită la Radu, a avut vizita de deţinut şi a fost acolo. Au mai stat împreună, dar nu în ipostaza asta nouă”, a explicat Mihai Mazăre.

El a mai povestit jurnaliştilor că cel mai probabil mama lor a aflat despre condamnarea lui Alexandru când era internată în spital pentru nişte analize.

“Cred că a aflat din ştirile de pe telefon. Eu a ma sunat-o cam la o oră şi jumătate după ce am aflat vestea şi nu mai era în stare să vorbească cu mine la telefon. Era în spital. Îşi făcea nişte analize, cu inima, cu ochii, avea analizele programate”, a mai adăugat Mihai Mazăre.

Cei doi frați Mazăre din pușcărie nu au avut haine de doliu.

Slujba religioasă de la înmormântarea Gabrielei Mazăre a fost oficiată de un sobor de preoţi în fruntea cu Arhiepiscopul Tomisului, Înaltpreasfinţitul Teodosie, la Biserica din Mamaia Sat. Gabriela Mazăre a fost înmormântată la cimitirul din Mamaia Sat.

Gabriela Mazăre a murit, joi, în urma unor probleme cardiace. Decesul său a survenit la trei zile după ce Alexandru Mazăre a primit o condamnare definitivă de trei de ani de închisoare.

Gabriela Mazăre a avut trei copii: pe Radu, fostul primar al Constanţei, pe Alexandru, fost parlamentar de Constanţa şi pe Mihai, care nu a deţinut funcţii publice.

Radu Mazăre ispăşeşte în prezent o pedeapsă de nouă ani de închisoare în dosarul retrocedărilor din Mamaia. De asemenea, el este judecat în mai multe dosare instrumente de către procurorii DNA.

Alexandru Mazăre a fost încarcerat săptămâna trecută, după ce a fost condamnat la trei ani de închisoare în dosarul campusului social “Henri Coandă”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.