Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Cum a devenit aterizarea unei aeronavei TAROM subiect de Breaking News într-o țară

Aterizarea aeronavei TAROM cu 116 pasageri la bord în Mombasa a fost subiect de Breaking News în Kenya, presa prezentând sosirea turiştilor români drept un semnal pentru redeschiderea turismului.

”Aterizarea aeronavei TAROM în Mombasa a fost subiect de Breaking News în Kenya, zborul Bucureşti - Mombasa fiind primul zbor charter care a fost organizat odată cu redeschiderea turismului în ţara din estul Africii”, anunţă compania.

Citește și: Medicul Virgil Musta: ‘Există riscul ca tulpina noastră să sufere mutații genetice. Situația nu este foarte bună, trebuie să luăm măsuri rapide’

Preşedintele Autorităţii pentru Turism din Kenya, Betty Radier, a declarat că acest zbor aduce o rază de speranţă pentru această industrie afectată de pandemia de COVID-19, conform publicaţiei locale The Star, care menţionează că la bordul aeronavei s-au aflat 116 pasageri care vor explora diverse detinaţii.

De asemenea, ea a subliniat că Europa de Est este o piaţă cheie pe care Kenya mizează pentru revitalizarea turismului.

Citește și: Judecătorul Adriana Stoicescu: Ne-am lăsat călcați în picioare pentru o brânză topită și o sticlă de cola. Ne-am lăsat jefuiți doar pentru a fura puțin și noi, pe lângă ei

Betty Radier a afirmat că Europa de Est are un mare potenţial de turişti şi ca urmare a relaţiilor politice şi social-economice dintre Kenya şi statele din regiune.

Zborul Tarom este primul dintr-o serie de nouă astfel de curse, care se vor derula până în luna august.

Citește și: Florin Cîțu, despre o eventuală demitere a lui Vlad Voiculescu la cererea lui Klaus Iohannis și a PNL: ‘Evaluarea se face pe baza rezultatelor. Fiecare minister are obiective clare în programul de guvernare’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.