Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O NOUĂ metodă de înşelăciune depistată la Focşani - „În total, sunt trei escroci bine organizaţi“ care păcălesc vânzătorul ţintă

telem.ro
inselaciune

O simigerie din Focşani ar fi fost înşelată de trei bărbaţi, printr-o metodă de escrocherie complexă, ce a implicat prezenţa a trei bărbaţi, bine coordonaţi între ei, potrivit ADEVĂRUL.

Concret, camerele de supraveghere au surprins trei bărbaţi, bine organizaţi, care au acţionat după „Metoda ruperii bancnotei cu dinţii”.

Potrivit celor constatate după vizionarea imaginilor s-a stabilit că primul bărbat vine, cumpără produse, iar după ce primeşte restul se face că pleacă.

În realitate primul bărbat se întoarce cu spatele dar el de fapt rupe cu dinţii colţul banului.

Citeşte şi: Cristian Boureanu şi-ar fi şcolarizat fiica la Universitatea MarK Twain din Anglia pe banii din 'afacerea' Swietelski - Cum a plătit fostul demnitar banii

Al doilea bărbat din spatele lui deja începe să comande produsele cu banii în mână, dar în momentul în care trebuie să plătească vânzătoarei, primul bărbat bagă din nou mâna repede pe geam cu pretextul să i se schimbe banul rupt.

În acest timp, al doilea bărbat pasează banii celui de-al treilea bărbat, după care începe a cere insistent restul vânzătoarei la banii pe care de fapt nu i-a mai dat.

Al treilea bărbat, din spate, intervine în momentul în care apare agitaţia din jur, generată de pretinsa oferire a banilor vânzătoarei, şi confirmă faptul că al doilea bărbat a dat banii, ajutându-l cu afirmaţia că a văzut el când cel din faţa lui a dat banii, povetes reprezentanţii simigeriei unde s-a înregistrat incidentul.

Paguba raportată de unitatea alimentară în acest caz a fost de 50 de lei.

Poliţiştii desfăşoară şi ei propria investigaţie, după ce au urmărit filmuleţul şi au luat legătura cu reprezentanţii societăţii comerciale în cauză.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.