Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - O polițistă și colegul ei, bruscați de prietenii botoșăneanului pe care încercau să-l rețină

YouTube
politie

Imagini incredibile au fost surprinse la Botoşani. O poliţistă a fost lovită de bărbatul pe care încerca să îl încătuşeze. Femeia a avut nevoie de câteva secunde pentru a-şi reveni. Mai mult, atât agenta, cât şi colegul său, au fost bruscaţi de prietenii celui pe care încercau să îl reţină. Martorii îi împiedică să îi pună cătuşele bărbatului scandalagiu, potrivit Antena 3. Poliţista agresată este Iulia Froicu, cea care a salvat o fetiţă ce era ţinută ostatică de propriul tată într-un apartament din Botoşani.

Potrivit IPJ, vineri, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că în fața unui bar din oraș are loc un scandal între mai multe persoane. Tânărul care urma să fie încătuşat a lovit poliţista, iar mai multe persoane aflate la faţa locului au încercat să împiedice agenţii să intervină.

"Echipajul de poliție care s-a deplasat la fața locului pentru aplanarea conflictului, a procedat la imobilizarea unui tânăr de 21 de ani, care ar fi adresat amenințări unei tinere de 20 de ani și care manifesta un comportament recalcitrant și nu colabora cu forțele de ordine. În timpul intervenției polițiștilor, mai mulți tineri care se aflau în zonă au încercat să-i împiedice să desfășoare activitățile specifice, motiv pentru care față de aceștia s-a luat măsură sancționării contravenționale cu amendă în valoare totală de 6.000 de lei. De asemenea, în timpul procedurii de imobilizare, tânărul de 31 de ani, ar fi aplicat o lovitură în zona feței, unuia dintre polițiști", a transmis Delia Nenişcu.

Față de tânărul de 21 de ani s-a luat măsură internării la psihiatrie, întrucât manifesta o stare de agitație.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.