Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video| Custodele Coroanei şi Principele Radu, în vizită la Inspectoratul General al Jandarmeriei Române

romanialibera.ro
Principele Radu, margareta

Custodele Coroanei şi Principele Consort au vizitat, luni, Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, unde s-au întâlnit cu ofiţerii şi subofiţerii jandarmi şi au plantat un arbore, în semn de susţinere pentru campania ecologică "173 de stejari pentru România".

"Majestatea Sa şi Principele Radu au adresat un cuvânt de bun găsit reprezentanţilor Detaşamentului de Cavalerie al Jandarmeriei Române. În Sala mare a unităţii militare, Custodele Coroanei şi Principele Radu s-au întâlnit cu ofiţerii şi subofiţerii jandarmi, prezenţi alături de conducerea Inspectoratului General. Ulterior vizionării filmului de prezentare a Jandarmeriei Române, Majestatea Sa Margareta s-a adresat celor prezenţi şi a semnat în Cartea de Onoare a Jandarmeriei. De asemenea, Custodele Coroanei a premiat pe unul dintre cei mai merituoşi ofiţeri ai Detaşamentului de Cavalerie", informează Familia Regală a României, într-o postare pe Facebook.

În cadrul vizitei, a fost plantat un arbore, "în semn de susţinere pentru campania "173 de stejari pentru România", o iniţiativă ecologică, lansată cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române, celebrată pe data de 3 aprilie, care are rolul de a atrage atenţia asupra importanţei pădurilor pentru mediul înconjurător", potrivit Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.