Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Cuvinte rare adresate de Simona Halep unui român, după meciul din optimile de la Dubai: 'Este o plăcere să joc în faţa dumneavoastră şi să şi câştig'

Doartenis
Simona Halep

Simona Halep a declarat că nu intenţioenază să-şi angajeze un antrenor în perioada următoare şi că o să meargă la turneele de la Indian Wells şi Miami, din luna martie, cu actuala echipă, formată din Vasile Antonescu, Teo Cercel şi Andrei Cristofor.

"Am alături de mine cei trei băieţi care sunt foarte ok şi încearcă să mă ajute cu tot ce este nevoie. Vasile (n.r.; - Antonescu) este un sparring-partner foarte, foarte bun şi îmi dă încredere atunci când ne antrenăm, Teo are grijă de pregătirea mea fizică, iar Andrei are grijă să fiu aptă pe teren. Cred că am o echipă puternică, mă simt bine cu ei şi cred că atmosfera într-o echipă este cea mai importantă. Încerc să mă coordonez singură în ceea ce am de făcut pe terenul de tenis, nu este uşor, dar probabil o să şi pr0gresez mai mult. În momentul acesta şi aşa este planul, nu vreau să-mi iau antrenor pe următoarea perioadă, dar cum bine ştim şi s-a văzut la început de an, am spus ceva şi am schimbat, nu se ştie niciodată. Vreau să trăiesc zi de zi şi să văd ce-mi oferă viitorul", a declarat Halep, la Digi Sport.

Citește și: Rareș Bogdan lansează un atac fără precedent! ‘S-a transformat direct într-o bâtă pe care Liviu Dragnea o folosește’

Simona Halep a anunţat după turneul de la Doha că nu va continua colaborarea cu antrenorul Thierry Van Cleemput. Românca a colaborat cu tehnicianul belgian doar la competiţia care s-a încheiat sâmbătă.

A doua jucătoare a lumii a avut parte, atât la Doha, cât şi la Dubai, de un număr impresionant de susţinători şi recunoaşte că e imposibil să nu audă tot ce i se transmite din tribune în timpul meciurilor, indiferent cât de concentrată e.

Citește și: Analiză la sânge! Un nou episod în scandalul BNR-Guvern – Reacția omului lui Mugur Isărescu

"Da, bineînţeles că aud tot, fiecare cuvânt. Cineva mi-a spus că o să piardă avionul şi că trebuie să termin meciul mai repede. Nu ştiu dacă ăsta e un lucru pozitiv pentru mine. Am pierdut game-ul, dar apoi am câştigat", a spus Simona, cu zâmbetul pe buze.

Întrebată dacă încearcă să ignore ceea ce îi transmit unii dintre susţinătorii săi, constănţeanca de 27 de ani a spus că tratează ceea ce se întâmplă ca fiind ceva normal.

Citește și: Primăria Capitalei reacționează! De ce sunt mărite taxele și impozitele bucureștenilor

"Dacă încerci să ignori lucrurile astea, pierzi energie. Cred că trebuie să te comporţi normal pe teren şi să încerci să te concentrezi când începe punctul. Cred că e suficient ca să poţi juca", a explicat Halep.

"Nu am vrut să joc trei seturi, era mai bine să termin aşa. În câteva dintre jocurile pierdute în setul al doilea am jucat prea mult în centru. Am folosit puţin din spaţiu, am avut mai puţină putere. Sunt foarte mulţumită, nu a fost deloc uşor, am vrut să mă concentrez pentru fiecare meci, mi-a reuşit şi merg mai departe în acest turneu. Sunt zi de zi mai obosită, dar important e că reuşesc să mă concentrez şi să joc din ce în ce mai bine.", a explicat pentru L'Equipe jucătoarea clasată pe locul 2 în lume.

Citește și: Război total între Rareș Bogdan și Liviu Pleșoianu! Intervenție explozivă a lui Robert Turcescu

"Era dificil de jucat din cauza vântului. Ştiam cum o să joace şi nu este un stil care să-mi placă pentru că nu dă forţă mingii. Am câştigat mai multe jocuri împotriva ei şi am încredere. Mă simt bine, iar jocul meu este solid, chiar dacă sunt puţin obosită. Simt că sunt aproape de nivelul meu cel mai bun", a mai spus Simona pentru L'Equipe.

Constănţeanca a avut câteva cuvinte şi la adresa ambasadorului României în Emiratele Arabe United, Adrian Măcelaru, aflat în tribune pentru a o susţine la meciul cu Lesia Tsurenko.

Citește și: Rareș Bogdan lansează un atac fără precedent! ‘S-a transformat direct într-o bâtă pe care Liviu Dragnea o folosește’

"Este o plăcere să joc în faţa dumneavoastră şi să şi câştig", a mai spus românca.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.