Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Dacă USR PLUS depune moțiune de cenzură, PSD o votează

Inquam Photos / Octav Ganea
Camera Deputaților Sorin Grindeanu Marcel Ciolacu

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat luni la TVR 1 ca formatiunea sa va depune motiune de cenzura pana la sfarsitul sesiunii parlamentare si ca ar vota si o motiune depusa eventual de USR PLUS.

„Nu am retractat ca depunem motiune de cenzura. Fostii presedinti PSD au platit nota de plata pentru ca agenda PSD era facuta de cineva din exteriorul partidului. Eu am promis ca deciziile nu se vor mai lua niciodata in exteriorul partidului. Eu am acest instrument (motiunea de cenzura) o singura data pe sesiune, eu nu pot sa risc sa-l folosesc acum cand exisa inca probabilitatea ca USR PLUS sa iasa de la guvernare. Sa depuna dl Barna motiune de cenzura, ii anunt ca o votez”, a spus Marcel Ciolacu.

Liderul PSD a spus ca in acest moment nu este pe agenda romanilor schimbarea Guvernului, dar ca alegerile anticipate si „revenirea la vot” ar fi pe placul votantilor.

„Toată lumea e îngrijorată. Toată umea vrea să plece acest guvern. Dacă mă refer la partea tehnică - eu azi anunț o moțiue de cenzură. Poate mâine dl. Barna anunță că ies din coaliție. Eu am un singur glonț, un singur instrument pe sesiune... Această moțiune de cenzură pe care aș depune-o mâine nu se mai discută, pentru că nu mai are temei. (...) Nu mizez pe nimic, eu mă uit la circul lor. Care este rostul, să depunem moțiune de cenzură de dragul de a o depune sau o depunem să aibă eficiență. Eu nu pot să risc să depun moțiune de cenzură acum, când există probabilitatea ca USR PLUS să iasă de la guvernare”, adaugă liderul PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.