Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Ieșire nervoasă a lui Dacian Cioloș: Dar de ce să discutăm de remanierea lui Voiculescu? Cine pune pe masă astfel de bombe?

Inquam Photos / Octav Ganea
Vlad Voiculescu Dacian Ciolos

Liderul PLUS, fostul premier Dacian Cioloș, șeful pe linie de partid al ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, a declarat duminică seară, la Digi24, vizibil deranjat de subiect, că nu există motive pentru a se arunca „bombe” și „prostii” precum schimbarea din funcție a lui Voiculescu.

Citește și: Mircea Dinescu, dezvăluiri rușinoase despre Gabriel Liiceanu: A refuzat să fie dizident de frică. După 1989 a primit de la SRI plocoane

„Ministerul Sanatatii face publice datele pe care le primeste si explica felul in care, atat cat are responsabilitate pe partea asta de campania, ca masurile sunt luate. Eu nu am ce sa-i reprosez ministrului Sanatatii. Eu din exterior nu am ce sa-i reprosez, ba dimpotriva. Nu l-am auzit nici pe premier. Dar de ce sa discutam de remaniere? Cine pune pe masa astfel de bombe in loc sa discutam de cum gatuim pandemie, cum facem reforme? Nu iau sa comentez ce afirma unul sau altul din esalonul 2 sau 3. Nu comentez tot felul de bombe aruncate de unul si de altul care comenteaza. Prea mult timp am consumat in Romania sa comentam prostii si prea putin am vorbit de reforme, de investitii care trebuie facute, de parteneriat cu antreprenoriatul, asta ma preocupa pe mine”, a declarat Dacian Cioloș.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.