Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Dan Barna afirmă că s-a dus neinvitat la conferinţa de la MS: 'În momentul de faţă Vlad Voiculescu este sub un tir'

Inquam Photos - George Călin
Inquam Dan Barna

Vicepremierul Dan Barna, preşedintele USR, afirmă că s-a dus la conferinţa de presă a lui Vlad Voiculescu fără să fie invitat. Acesta foloseşte o expresie cel puţin neinspirată, în contextul incidentului de luni cu TIR-ul de terapie intensivă de la Spitalul Victor Babeş şi afirmă că ministrul Sănătăţii este "sub un tir din toate direcţiile".

"Am fost astăzi la conferinţa de presă a colegului meu Vlad Voiculescu. Nu m-a chemat el. M-am dus pentru că mi se pare firesc să fiu alături de el acolo. Cum mi se pare firesc să fiu alături şi eu, şi premierul alături de toţi miniştrii acestui guvern. De aceea am fost alături de domnul Oros când a fost moţiunea PSD împotriva domniei sale, am fost alături de Claudiu Năsui când a fost moţiunea şi o să continuă să fac asta de ficare dată când o să fie un ministru PNL, USR sau UDMR într-o dificulate", a afirmat Dan Barna la emisiunea "România9" de la TVR.

Întrebat dacă Vlad Voiculescu este în dificultate în acest moment, Barna a răspuns: "În momentul de faţă Vlad Voiculescu este sub un tir din toate direcţiile. Şi asta se întâmplă cumva normal, pentru că principala temă din România de astăzi este cea a pandemiei. Fiind sub acest tir, a fost o decizie normală să merg să fiu alături de el, cum o să continui să fiu alături de toţi miniştrii din acest guvern."

Cu privire la faptul că Vlad Voiculescu nu a fost invitat la conferinţa de presă de luni seara de la Guvern, Dan Barna a comentat: "A fost o decizie a premierului, invitându-l pe domnul Arafat ca să explice circumstanţele tehnice."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.