Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Dan Barna anunță condițiile în care USR-PLUS ar putea sta în opoziție până în 2024

Facebook
Dan Barna

Co-preşedintele USR-PLUS, fostul vicepremier Dan Barna, susține că USR-PLUS ar putea sta în opoziție până în 2024, asta dacă în negocierile cu PNL nu se ajunge la un acord. Decizia finală o să fie luată după congresul celor două partide, atât PNL, cât și USR-PLUS.

„Varianta cu șanse de Românie modernă e continuarea acestei coaliții. Vedem ce se va întâmpla. (...) Dacă PNL înțelege ne așezăm și vedem un calendar foarte clar.

Există un protocol semnat între cele trei partide: PNL, USR-PLUS și UDMR.

Ne așezăm la masă ca să cădem de acord că Ministerul Transporturilor o să primească fonduri și așa mai departe. Ministerele noastre au primit mai puțin la rectificare. Formula la care am ajuns nu era la ce am convenit la începutul anului.

Discuția politică e despre obiectivele de guvernare. Dacă ne așezăm la masă și PNL ne spune că nu vrea prioritățile noastre nu e niciun motiv să rămânem în coaliție. România nu a avut noroc de tura asta de premier.

Noi o să discutăm cu președintele pe care PNL îl alege. Cu acest președinte stăm la negocieri. Actualul premier nu mai are susținerea USR-PLUS. Discutăm cu Florin Cîțu președinte al PNL, dar nu cu el în calitate de premier.

Cîțu și Cilacu merg bine, din ce văd. Am văzut la vot la pensii astăzi. Noi stăm în opoziție în acest caz până în 2024”, a spus Dan Barna, la Digi24.

Vezi și: Dacian Cioloş nu mai vrea ca USR-PLUS să guverneze .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.