Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Dan Barna, corigent la istorie: 'Asistăm la un abuz asupra democrației fără precedent în istoria României'

Inquam Photos / George Calin
Dan Barna

Dan Barna afirmă că blocarea moțiunii de cenzură în Birourile Permanente Reunite ale celor două camere ale Parlamentului reprezintă un abuz fără precedent asupra democrației din România. Copreședintele USR PLUS ignoră abuzurile grave din regimurile totalitare, care și ele au fost parte din istoria României.

„Asistăm în Parlamentul României la un abuz asupra democrației fără precedent în istoria României. Faptul că moua majoritate Cîțu-Ciolacu blochează dreptul la moțiune de cenzură a unor parlamentar, un lucru despre care CCR a spus în repetate rânduri că este un drept definit explicit, arată că într-adevăr avem în momentul de față o majoritate Cîțu-Ciolacu care ucide statul de drept din România prin neprezentare la ședința biroului permanent”, a declarat Barna, la Parlament, după discuția avută cu președintele Iohannis la Cotroceni.

De asemenea, Barna susține că PSD ar fi anunțat că va vota împotriva moțiunii de cenzură, însă liderii PSD au anunțat deja că vot vota orice moțiune în plen.

„Florin Cîțu trebuie să plece, moțiunea de cenzură trebuie să ajungă la vot, unde PSD poate să voteze pentru Florin Cîțu, așa cum spun că vor face, este normal acest lucru, dar lăsați moțiunea de cenzură să ajungă la vot. Încetați să transformați România într-un stat bananier în care majoritatea abuzează și încalcă cele mai elementare drepturi constituționale”, a mai declarat Barna.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.