Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Dan Barna, întrebat de privatizarea sistemului sanitar: 'Discutăm despre alternative pentru pacienți, sistemul public va rămâne'

Inquam Photos
Dan Barna

Vicepremierul Dan Barna a declarat luni la TVR că deși sistemul public de sănătate va rămâne, în același timp se discuta si „optiuni de a crea alternative pentru pacienti” întrebat fiind dacă reforma dorita de coalitie vizeaza si privatizarea sistemului de sanatate.

Citește și: Florin Cîțu: Interzicerea cumulului pensie - salariu de la stat NU va bloca niciu domeniu

„Faptul ca discutam despre optiuni de a crea alternative pentru pacienti nu inseamna sub niciun fel ca privatizam sau vindem spitale, sau alte ineptii pe care le-am auzit (...) Este o varianta de lucru, nu am spus ca vrem sa o facem, pentru ca miza este sa faci servicii astfel incat sa fie accesibile pentru pacienti. Sistemul public va ramane pentru ca nu poate sa functioneze Romania fara un sistem public, am mai citit ineptia ca facem un sistem de sanatate pentru elite si restul sa se descurce nu e reala si nimic adevarat in asta. Deocamdata nu suntem la reformele mari de privatizari, suntem la reformele mici de cum faci curatenie in spitale”, a declarat Dan Barna.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.