Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Dan Barna o laudă pe Clotilde Armand, care a lăsat Sectorul 1 în gunoaie și șobolani: 'Asta ar trebui să facă orice primar al României'

Inquam Photos / George Calin
Dan Barna Armand Clotilde

Vicepremierul Dan Barna, copreşedinte USR PLUS, a declarat că în ceea ce o priveşte pe Clotilde Armand, primar al Sectorului 1, este mulţumit de activitatea acesteia în mod "categoric".

"Clotilde Armand şi-a asumat o luptă. E cumva similar cu povestea lui Cătălin Drulă, la Metrou. Toată lumea spunea: 'Nu se va putea schimba nimic. Sindicatul e de neatins'. La fel, problema gunoaielor şi a managementului gunoaielor din Bucureşti era considerată una de neatins. (...) Problema nu e rezolvată, dar e în curs de rezolvare. (...) Asta ar trebui să facă orice primar al României, să lupte cu adevărat pentru banii contribuabililor, şi nu să spună: 'Am primit un contract care e de cinci ori mai mare decât oriunde în ţară. Asta e, nu am ce să fac'. Clotilde a refuzat să mai zică 'Asta e!'. Şi acesta e meritul real. Pentru că a intrat într-o luptă unde nimeni nu îi dădea nicio şansă şi e victima unui linşaj mediatic, cred că fără precedent pentru un primar din România", a afirmat Barna.

Citește și: VIDEO Dan Barna îi plânge de milă lui Nicușor Dan, după ce primarul nu a făcut nimic în 9 luni: 'Haideţi să vedem după un an de zile ce s-a realizat'

Referindu-se la competiţia pentru preşedinţia USR PLUS Bucureşti, Dan Barna a declarat că atât Octavian Berceanu, cât şi Vlad Voiculescu reprezintă "resurse foarte importante şi foarte valoroase" ale formaţiunii.

"Vlad Voiculescu e un profil definit, construit. Tavi Berceanu, de asemenea, este un om cu un profil în plină dezvoltare pe partea de mediu şi prin rolul pe care îl are la conducerea Gărzii de Mediu. Este o competiţie care chiar va fi interesantă şi sunt foarte optimist că va ieşi cea mai bună decizie din votul colegilor", a spus Barna.

Citește și: VIDEO | Dan Barna îşi recunoaşte propria incompetenţă: Deşi e lider de partid din Coaliţie, se plânge că Parlamentul funcţionează lent .


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.