Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Dan Barna și-a chemat 'oastea', în București, la miting: Cioloș vorbește despre FRICA din turul 2

UPDATE

Dan Barna: ”Am ascultat discursurile colegilor și am avut impresia că particip la maraton. Avem șansa de a scăpa de PSD, de reminiscența comunismului în România. Am câștigat, în București, alegerile europarlamentare. După OUG am crezut că nu mai avem scăpare. Am reușit să facem ”fără penali în funcții publice”. Avem un partid care se agață cu disperare de trecut. În cealaltă parte suntem noi, cei care vrem să construim un viitor. Asta e miza alegerilor.

Ce viziune poate să mai dea Dăncilă României, ce viziune poate să dea PSD României? Spiritul lui Liviu Dragnea este pe buletinul de vot, e Viorica Dăncilă.

Citește și: Solicitare către instanță! Gigi Becali vrea să i se șteargă condamnarea la închisoare din cazier!

Nu mă așteptam să fie așa viața politică. Voi crea o nouă lege a sănătății, când voi ajunge la Cotroceni. Tur 2 fără PSD, România se face bine.”

UPDATE

Dacian Cioloș: ”Eu am fost naiv, în 2016, când am crezut că noi o să guvernăm, iar partidele se vor reforma. Din 2017 am văzut că ne-am înșelat. Pe 10 august am luat bastoane pe spinare. Din 26 mai, suntem a treia forță politică a țării. Etapa următoare este să arătăm că putem avea un președinte din această generație. Dan va face așa cum simțim noi lucrurile. Nu joacă teatru pentru a da bine pe afișe. Eu și cu alții vrem să guvernăm această țară. Mobilizarea poate face diferența și de data asta. Trebuie să avem încredere până la capăt. Trebuie să ieșim, duminică, la vot, cu cei din jurul nostru, pentru că asta va face diferența. Lucrurile se schimbă, dacă le schimbăm noi. Dan trebuie să intre în turul 2. Asta ar însemna că pentru prima dată de la Revoluție putem avem o dezbatere între doi oameni care vor să ducă România într-o direcție europeană. Avem un om cu experiență și îl avem pe Dan care vine cu viziunea omului care a făcut pasul spre politică și ar fi pentru prima dată când nu am mai vota de frică. Să nu ne mai luăm după ce ne spun sondajele sau de părerile unora sau altora.”

Citește și: Schimbă liniile! După ce și-a instalat ‘Guvernul meu’, Klaus Iohannis îl ‘elimină’ pe dușmanul lui Liviu Dragnea

UPDATE

Aproximativ 200 de persoane sunt la miting, cu numai 3 zile înainte de alegeri.

Știrea inițială

Candidatul Alianţei USR-PLUS pentru alegerile prezidenţiale, Dan Barna, dar şi liderul PLUS, Dacian Cioloş, participă, joi seară, la un miting electoral în Bucureşti, fiind ultima acţiune de acest gen înaintea primului tur al alegerilor prezidenţiale.

Mitingul electoral are loc la Verde Stop Arena.

Acţiunea a început la ora 18.00, cu un scurt intro susţinut de ”Omul cu sobolani”, iar la ea participă și europarlamentarii USR - PLUS.

Citește și: Solicitare către instanță! Gigi Becali vrea să i se șteargă condamnarea la închisoare din cazier!

Pe durata mitingului, se vor adresa participanţilor Ramona Strugariu, Cristina Prună, Vlad Voiculescu, Clotilde Armand, Dacian Cioloş şi Dan Barna.

”Dan Barna la Cotroceni este garanţia că ticloşii niciodată nu vor mai primi vreo şansă”, a spus Cătălin Drulă, coordatorul campaniei din partea USR şi unul dintre cei care prezintă evenimentul din Bucureşti.

Citește și: Schimbă liniile! După ce și-a instalat ‘Guvernul meu’, Klaus Iohannis îl ‘elimină’ pe dușmanul lui Liviu Dragnea

Drulă le-a transmis un mesaj şi celor din străinătate, care vor vota în următoarele trei zile: ”Fraţilor, vă ţinem pumnii! Suntem alături de voi şi vă simţim alături de noi!”

Participanţii au baloane albe cu însemnele alianţei, steaguri, dar şi pancarte cu mesajele ”Dan Barna preşedinte” şi ”Fericiţi în România”.

Citește și: Vești importante! Ce se întâmplă cu veniturile acestor români

Primul tur al alegerilor prezidenţiale are loc duminică, iar candidatul Alianţei USR Plus, Dan Barna, este al treilea pe buletinul de vot.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.