Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Dan Barna vorbește despre cel mai recent SCANDAL dintre PNL și USR-PLUS și spune ce i-a transmis Ludovic Orban: 'Orice decizie poate fi corectată'

Guvernul Romaniei / facebook
orban barna

Vicepremierul Dan Barna a declarat luni că în cadrul coaliţiei a fost discutată situaţia secretarului de stat George Căţean, de la Ministerul Agriculturii, şi că preşedintele PNL, Ludovic Orban, ar fi precizat că "orice decizie poate fi corectată".

Precizările au fost făcute după ce în presa centrală au apărut informaţii conform cărora ministrul Agriculturii, Adrian Oros, i-ar fi retras din atribuţiile iniţiale secretarului de stat George Căţean.

Citește și: Statul român se reformează din temelii! Anunțul a fost făcut de vicepremierul Dan Barna: 'Coaliţia a agreat crearea unui grup de lucru'

"Nu s-a pus niciun moment şi nu a fost niciun moment în discuţie demiterea vreunui coleg al nostru. Era o chestiune legată strict de atribuţii şi poziţia preşedintelui PNL era că orice decizie poate fi corectată. (...) Vom vedea în zilele următoare. Mesajul pe care l-am primit din partea preşedintelui PNL este că orice decizie poate fi corectată. Aceasta e partea de dialog care a avut loc legat de acest subiect astăzi în coaliţie", a precizat Barna, la finalul şedinţei coaliţiei de guvernare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.