Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE / VIDEO Dan Petrescu, deranjat de întrebarea unui jurnalist: 'Pui numai întrebări din astea. Nici nu îţi mai răspund'

as.ro
dan petrescu

Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, a declarat miercuri la conferinţa de presă susţinută înaintea meciului cu Sivasspor, din grupele Conference League, că speră a formaţia sa să fie mai norocoasă decât în meciul tur, informează News.ro.

”Vom aborda meciul la victorie! Încercăm să câştigăm şi sper să avem mai mult noroc. În meciul din tur am avut trei penalti-uri, gol valabil, dar nu a fost să fie, pentru că n-a văzut arbitrul. Oricum, cine va castiga meciul acesta, cred că va câştiga grupa”, a declarat Dan Petrescu.

Antrenorul echipei CFR s-a enervat la întrebarea unui jurnalist român, care a vrut să ştie dacă rămânerea lui Dan Petrescu pe banca formaţiei clujene depinde de acest meci. Răspunsul lui Dan Petrescu a venit rapid: ”Nu-i întrebare pentru mine asta. Pui numai întrebări din astea, nici nu îţi mai răspund dacă e”. Jurnalistul a insistat: ”Dl Varga ţi-a cerut să...”, dar Dan Petrescu l-a întrerupt spunându-i ”Vezi că dl Varga este la hotel, du-te şi întreabă-l”.

În prezentarea video de la conferință publicată de CFR Cluj pe rețelele de socializare momentul se întrerupe aici, după care continuă cu Dan Petrescu în timp ce vorbește cu translatorul turc.

Sport.ro susține că Petrescu ar fi avut și unele cuvinte jignitoare după dialogul cu jurnalistul în cauză.

Echipa de fotbal CFR Cluj întâlneşte formaţia turcă Sivasspor, joi seara, de la ora 22:00, pe Stadionul Yeni 4 Eylul din Sivas, într-o partidă contând pentru Grupa G a Europa Conference League.

UPDATE:

Reacția lui Dan Petrescu după dialogul cu jurnalistul: Dan Petrescu, după ce și-a pierdut calmul în fața unui jurnalist: 'Regret sincer. Îmi pare rău că mi-am ieșit din fire!'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.