Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Daniel Fenechiu (PNL) pune degetul pe rană: 'Dacă nu vom livra nu o să fie bine'

YouTube
Daniel Fenechiu

Senatorul PNL Daniel Fenechiu, susține că nu își închipuia să existe o asemenea coaliție între PNL și PSD. Cel mai important lucru, precizează Fenechiu, e să spună adevărul.

„Nu aș fi crezut acum un an că realitățile vor dicta o majoritate PSD-PNL-UDMR. Nu mi l-am dorit. Din păcate trebuie să-l contrazic pe domnul Ciolacu. România a fost guvernată, cu un guvern căruia i se trăgea frâna de mână. Apoi USR a tras frâna de mână. Da. Aritmetica parlamentară spune clar că singura soluție pragamtică e un guvern de largă coaliție, pentru că istoria ne-a arătat că trebuie să avem un Guvern puternic, care să ia măsuri.

Cel mai important lucru e să le spunem la români adevărul, să fim onești unii cu alții, să aplicăm acele politici publice, care să ducă la creșterea calității vieții.

Pornim la drum cu o nouă guvernare: prețurile au crescut nu că a făcut sau nu Guvernul ceva; trăim într-un context. Hai să fim onești. Să-l lăsăm pe cei pe care-i votăm să lucreze”, a precizat Fenechiu.

„Nu aș vrea să închei fără să precizez: am mai avut experiența colaborării parlamentare. Viitorul acestei guvern depinde de onestitatea cu care intrăm în această colaborarea și de maniera în care, așa cum spunea Marcel Ciolacu, să lăsăm interesele de grup. Dacă vom livra, da, dacă nu, nu o să fie bine”, a conchis Daniel Fenechiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.