Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Daniil Medvedev a fost amendat cu 12.000 de dolari, după ce a urlat la arbitrul semifinalei de la Australian Open: 'Omule, esti prost?'

tennisnet.com
Daniil Medvedev

Tenismanul rus Daniil Medvedev, locul 2 mondial, a fost amendat cu 12.000 de dolari, după comportamentul de la semifinale câştigată la Australian Open în faţa grecului Stefanos Tsitsipas.

Amenda lui Medvedev se împarte în două: una de 4.000 de dolari (3.500 euro) pentru "conduită antisportivă" şi a doua pentru 8.000 dolari (7.000 euro) pentru "obscenitate", conform news.ro.

În setul doi, rusul s-a certat cu arbitrul de scaun şi s-a plâns de comportamentul tatălui lui Tsitsipas, Apostolos. "Omule, eşti nebun? Şi tatăl lui poate vorbi la orice punct? Omule, esti prost? Tatăl lui poate vorbi la orice punct! Ai de gând să-mi răspunzi la întrebare? Doamne, eşti atât de rău. Uită-te la mine ! Vorbesc cu tine ! Cum poţi fi atât de rău în semifinalele unui grand slam?»

El şi-a cerut scuze şi a explicat apoi că a fost agasat de faptul că tatăl lui Tsitsipas vorbea mult în timpul meciului.

Şi grecul Tsitsipas a fost amendat cu 5.000 de dolari (4.500 de euro) pentru coaching.

Daniil Medvedev (Rusia), locul 2 ATP, l-a învins pe Stefanos Tsitsipas (Grecia), locul 4 ATP şi cap de serie numărul 4, scor 7-6 (7/5), 4-6, 6-4, 6-1, şi s-a calificat în finală la Australian Open.

În finală, Medvedev va evolua contra spaniolului Rafael Nadal, favorit numărul 6, care vizează un al 21-lea titlu istoric de grand slam.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.