Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO De față cu Klaus Iohannis și premierul interimar, ambasadorul SUA a arătat că NU RESPECTĂ legile: A refuzat să poarte mască

Ambasadorul SUA la Bucureşti, Adrian Zuckerman, a dat din nou dovadă că nu respectă legile României, după ce, de la preluarea mandatului, s-a implicat în treburile interne ale țării.

De data aceasta, Adrian Zuckerman a sfidat legile și normele sanitare în fața președintelui României, Klaus Iohannis, a premierului interimar, Nicolae Ciucă, și a fostului premier Ludovic Orban. În plină epidemie de coronvirus, ambasadorul SUA a refuzat să poarte mască în timp ce a ținut discursul cu ocazia decorării lui Nicolae Ciucă. Asta, după ce un alt reprezentant al armatei americane a făcut exact același lucru, nepurtând masca, la deschiderea festivităților, deși ea este obligatorie în România, atât în interior, cât și în exterior. Apoi, Klaus Iohannis, Ludovic Orban și Nicolae Ciucă și-au ținut discursurile cu masca pe față.

Citește și: Rareș Bogdan a răbufnit: ‘Ticăloși până la capăt!’

Însă, Adrian Zuckerman nu este primul ambasador care sfidează legile românești. În urmă cu numai câteva zile, ambasadorul Israelului în România, David Saranga, a refuzat și el să poarte mască, de Sărbătoarea Hanuca.

Dacian Cioloș, președintele PLUS, Dan Barna, președintele USR, George Simion, co-președinte AUR, Diana Șoșoacă, aleasă senatoare pe listele AUR, sunt alți politicieni care au refuzat, în ultima săptămână, să poarte mască, în ciuda obligativității sale. Poliția Română nu a luat, deocamdată, nicio măsură împotriva acestora, în schimb, pe rețelele de socializare, circulă videoclipuri cu polițiști care lovesc și târăsc pe jos femei pentru că nu purtau mască.

Citește și: Medicul Adrian Marinescu: ‘Vin Sărbătorile și cred că ar trebui să fim foarte atenți. Întâlnirile să fie la nivel restrâns’

.content-imagecontent-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.