Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Deputat USR, umilit și contrazis de un reprezentat al elevilor, în direct la tv: `Nu am fost presați, ne-am spus opinia, nu a fost o folosire politică!`

captura Euronews
Cristian Seidler

Dialog incredibil luni seară, la Euronews, între Cristian Seidler, deputat USR, și un reprezentat al Consiliului Elevilor, care a fost la negocierile de la Guvern, Mihnea Stoica, secretar al acestui for. Concret, Seidler a tot insistat că elevii au fost folosiți, instrumentați politic de către Guvern la aceste negocieri, pentru a fi întorși impotriva profesorilor.

În mod repetat, Mihnea Stoica i-a spus că nu a fost așa, au venit să își spună opinia, nu au fost presați sa fie împotriva profesorilor. Deputatul a continuat cu acele argumente, in timp ce elevul i-a tot repetat că dacă ar fi fost cum spune Seidler, elevii ar fi plecat de la masă. Iată discuția dintre cei doi:

Cristian Seidler: Să pui în față copiii și părinții, cand tu Premier, Guvern, majoritate parlamentară, ai un conflict cu sindicatele, să-mi fie iertat, așa barbati de stat…..

Claudiu Popa: Consiliul elevilor are dreptul sa participe la aceste discuții

Cristian Seidler: Sigur dar i-a luat ca un instrument de presiune, au și spus: I-am chemat aici sa îi convingă pe profesori ca nu e momentul potrivit pentru greva. Instrumentează politic asociația părinților și elevilor. Ai un conflict de natură salarială cu profesorii? Discuta cu profesorii!

Mihnea Stoica: Cu siguranță nu ăsta a fost cazul, am venit sa ne exprimăm opinia în fața Guvernului României pentru ca venim sa ne spunem opinia, la fel ca și cei de la asociația de părinți, nu am fost presați să fim împotriva profesorilor, cu siguranța ne-am fi ridicat de la masa și am fi plecat in secunda doi.

Cristian Seidler: Guvernul a folosit prezenta voastra acolo pentru a pune presiune, voi v-ați dus acolo cu buna credinta dar factorul politic s-a folosit de voi. A spus-o chiar Premierul…

Mihnea Stoica: Eu nu cred ca a fost o folosire politica, dar dacă sa vedeți dumneavoastră situația…, noi am venit acolo exact sa ne spunem opinia. Noi dacă nu ne spunem opinia, chiar dacă politicul se folosește de aceste lucruri, politicul nu poate afla lucrurile pe care noi le susținem și ceea ce credem noi ca este corect.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.