Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video - Descinderi în București: Mai mulți trapperi au fost săltați de mascați

www.cyd.ro
mascați, percheziții

Descinderi, în Capitală, după ce mai mulți trapperi ar fi agresat doi tineri. Mascații i-au săltat de la domiciliile lor pe cei băbuiți de agresiuni. Se pare că e vorba de o răfuială mai veche!

Astăzi, 17 aprilie 2024, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 11 Poliție au pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară și un mandat de aducere, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În fapt, la data de 21 decembrie 2023, în jurul orei 20.30, un grup de tineri, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, s-ar fi deplasat în zona unei intersecții din Sectorul 3, iar prin folosirea unor arme albe, ar fi proferat amenințări și ar fi agresat două persoane, incident ce a fost postat pe unele conturi de socializare ale bănuiților.

În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, s-a stabilit că faptele ar fi fost săvârșite de către trei tineri, cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani.

Probatoriul administrat a relevat faptul că, la data de 21 decembrie 2023, în jurul orei 20.30, în timp ce tânărul în vârstă de 16 ani se afla pe o stradă din Sectorul 3, fiind însoțit de ceilalți doi bănuiți, aceștia ar fi pulverizat spray iritant-lacrimogen asupra a doi tineri, ambii în vârstă de 18 ani, apoi i-ar fi agresat fizic. De asemenea, bănuiții ar fi folosit și obiecte contondente, în agresiunile săvârșite asupra celor două victime.

Astfel, bănuiții ar fi pus în pericol sănătatea și integritatea corporală a persoanelor din zonă. Totodată, prin faptele lor, cei trei ar fi tulburat grav ordinea și liniștea publică. În vederea administrării materialului probator, astăzi, 17 aprilie 2024, au fost puse în executare trei mandate de percheziție domiciliară, fiind identificate și ridicate mai multe bunuri de interes în cauză.

Cei trei bănuiți au fost depistați și conduși al audieri.

În baza probatoriului administrat, cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților cu propunere legală. Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 11 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Poliției Capitalei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.