Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Deși neagă o campanie internă în partid, atât Cîțu cât și Orban fac un tur de forță în fiefurile PNL: 'Nu există o campanie!'

citu orban

Premierul României, Florin Cîțu, a fost prezent vineri la Suceava, iar liderul PNL, Ludovic Orban, a fost la Cluj-Napoca. Ambele orașe sunt adevărate fiefuri PNL (Gheorghe Flutur la Suceava, cuplul Alin Tișe & Emil Boc la Cluj).

„Nu există o campanie electorală internă. Sunt aici ca premier și pentru a susține campania de vaccinare. Ne-am întâlnit cu oamenii din HoReCa, pentru că e un sector care a avut de suferit. Cred că anul acesta sunt vești foarte bune", a spus Florin Cîțu.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat, recent că un număr de 36 de organizaţii judeţene PNL au votat pentru susţinerea candidaturii sale la un nou mandat de preşedinte al partidului.

Florin Cîțu despre o posibilă candidatură

„Nu există niciun Congres în acest moment. Va trebui să fie un Congres la PNL pentru că au fost alegeri şi este şi statutul PNL care spune că după alegeri va fi un Congres. Haideţi să vedem când se anunţă Congresul şi vom vedea ce facem atunci. Eu vă spun ce vă spun de fiecare dată: îmi fac treaba aici, la Guvern, pentru români. Avem rezultate foarte bune. Măsurile pe care le-am luat anul trecut au dat rezultate, măsurile pe care le-am luat anul acesta dau rezultate. Avem cea mai mare creştere economică anul trecut, mergem înainte”, a declarat Florin Cîţu, la Digi24, întrebat dacă va candida la şefia PNL, citați de news.ro. „Nu este un discurs (de candidat- n.r.) şi românii trebuie să înţeleagă noi ceea ce am făcut în această perioadă şi facem facem în timp ce suntem sub asalt din partea socialiştilor, avem şi câteva extreme şi tot am reuşit să facem aceste lucruri”, a declarat Cîţu.

Orban e singurul candidat oficial

Până în acest moment, Ludovic Orban este singurul lider PNL care și-a anunțat intenția de a candida pentru funcția de președinte al partidului.

Citește și: VIDEO Conferința de presă susținută de premierul Florin Cîţu la Cluj-Napoca .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.