Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Diana Șoșoacă a forțat intrarea în sediul Ministerul Sănătății. Protestatarii AUR s-au regrupat la geamul lui Vlad Voiculescu

Facebook
protest ministerul sanatatii

Zeci de persoane s-au adunat din nou, duminică, în faţa Ministerului Sănătăţii, în a doua zi de proteste, în urma incendiului de la Institutul "Matei Balş".

Citește și: CTP îl face PRAF pe Klaus Iohannis: 'Ești ridicol și jenant. E de-a dreptul grotesc!'

La faţa locului este şi senatoarea AUR Diana Şoşoacă, aceasta exprimându-şi intenţia de a intra în clădirea Ministerului Sănătăţii, pentru a lua legătura cu ministrul Vlad Voiculescu. Pentru că nu i-a fost permis accesul în clădire, senatoarea a sunat la 112, solicitând prezenţa unui echipaj de poliţie. De asemenea, ea a precizat că va formula plângere penală, ca urmare a faptului că unui înalt demnitar nu i-a fost permis accesul într-o instituţie publică.

Ulterior, Diana Şoşoacă s-a deplasat la sediul Ministerului de Interne, unde intenţiona să ia legătura cu secretarul de stat Raed Arafat. Constatând faptul că uşa ministerului a rămas închisă, senatoarea a criticat lipsa unui comitet pentru situaţii de urgenţă, care să aibă în permanenţă reprezentanţi la sediul instituţiei.

Persoanele prezente la protest au steaguri şi vuvuzele şi solicită o reformă a sistemului de sănătate, precum şi asumarea responsabilităţii în urma incendiului de la Institutul "Matei Balş". Aceştia scandează lozinci precum: "Demisia!", "Iohannis, demisia!", "Ruşine să vă fie!", "Asasinii!", "Jos Guvernul!".

Partidul Alianţa pentru Unirea Românilor a organizat, sâmbătă, un protest la sediul Ministerului Sănătăţii. La eveniment au participat zeci de persoane, având steaguri şi vuvuzele, fiind scandate lozinci precum "Demisia!", "Jos Guvernul!", "Ruşine să vă fie!" sau "Ieşiţi din casă, dacă vă pasă!". Principala revendicare a protestatarilor a fost demisia actualului ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.