Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Diana Șoșoacă, în ședința solemnă: 'Firmele străine ne-au luat bogățiile. 60% din români își doresc RoExit'

Facebook
Diana Șoșoacă

Senatoarea independentă Diana Șoșoacă a declarat miercuri, învelită în tricolor și cu Constituția în mână, la şedinţa solemnă a Parlamentului dedicată aniversării a 15 ani de la aderarea României la Uniunea Europeană, că firmele străine au luat „bogățiile țării”.

„Ni se spune ca suntem parteneri egali, dar dupa 15 ani nu suntem in Schengen, si avem firme franceze, firme austriece, firme italiene care ne-au preluat bogatiile. Nu e prost cine le ia, e prost cine le da”, a zis Șoșoacă.

„Daca UE nu se trezest,e va amane fara foarte multe state, imi pare rau sa spun, nu ca imi doresc eu, dar 60% din romani isi doresc RoExit, atentie foarte mare”, a adăugat senatoarea. „Respectam dreptul european dar poate fi cel mult complementar, nu poate fi superior Constitutiei Romaniei”, a continuat ea.

„Inchinati-va, poate asa deveniti crestin”, i-a spus ea unui parlamentar care si-a facut semnul crucii la auzul discursului senatoarei.

„Asa, radeti, prostul rade cand nu stie. Puneti mana si cititi ca ati facut de ras Parlamentatul”, i s-a adresat Sosoaca unui alt parlamentar.

Îmbracata cu o ie traditionala romaneasca, ea spus ca vrea să transmită UE ce înseamnă motivele brodate pe ie: „Aceste motive sunt milenare, aici s-au descoperit placutele de la Tartaria, primul scris din lume, nici nu aparuse civilizatia sumeriana”.

„Traiasca Romania libera si suverana!”, și-a încheiat Șoșoacă discursul.

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.