Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Doi activiști de Mediu din Londra și-au dus la extrem acțiunile: Ce au făcut membrii Rebellion Extinction ca să anuleze două zboruri

Un protestatar s-a urcat pe acoperişul unui avion, iar altul a forțat un avion să se întoarcă pe pistă, în timp ce activiștii pentru schimbările climatice au luat cu asalt aeroportul London City, ceea ce a provocat o întrerupere a zborurilor, potrivit Reuters, potrivit Mediafax.

Organizatorii protestului Rebellion Extinction au promis că vor ocupa terminalul aeroportului și va forţa închiderea operațiunilor timp de trei zile ca parte a acțiunii lor din capitala britanică.

Un fotograf Reuters a surprins un bărbat, fostul ciclist paralimpic James Brown, în momentul în care se urca pe partea de sus a corpului unui avion British Airways Embraer 190.

Citește și: Marcel Ciolacu dă cărțile pe față: Sfârșitul PSD a fost adus de decizia lui Liviu Dragnea din 2017

„Am reușit să urc pe acoperiș”, a spus Brown într-un videoclip pe care l-a postat online. „Este vorba despre criza climatică și ecologică. Protestăm împotriva inacțiunii guvernului”, a adăugat acesta.

Aeroportul a anunţat că două zboruri au fost anulate, dar că a elaborat un alt program aproape complet de zboruri.

London City este cel de-al cincilea cel mai mare și mai central aeroport al capitalei britanice, popular printre cei care călătoresc în scop de afaceri, bancheri și politicieni, atât pentru rutele pe distanțe scurte cât și regionale.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.