Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Donald Trump e în continuare pe val în SUA - Baie de mulţime în Florida

Agerpres - Reuters
Donald Trump

Popularitatea fostului preşedinte Donald Trump rămâne la cote înalte în SUA, în ciuda scandalurilor care au însoţit plecarea sa de la Casa Albă. Eric Trump, fiul lui Donald Trump, publică pe Instagram o înregistrare video din Florida, cu mulţumi de oameni care aclamă trecerea coloanei oficiale a fostului preşedinte.

"TODAY in Florida!!! So much love! This movement has only begun! #JustWait (Astăzi în Florida! Atât de multă dragoste! Această mişcare e abia la început. Doar aşteptaţi. - trad.)", scrie Eric Trump pe Instagram.

Donald Trump l-a criticat marţi pe liderul republican din Senatul american, Mitch McConnell, şi a cerut partidului să îi întoarcă spatele politicianului veteran care l-a acuzat public pe fostul preşedinte că este "responsabil" pentru asaltul asupra clădirii Capitoliului din 6 ianuarie.

"Partidul Republican nu poate fi niciodată respectat sau puternic cu lideri politici precum Mitch McConnell," a insistat Trump.

"Acum cifrele sale în sondaje sunt chiar mai mici decât oricând, distruge partea republicană din Senat şi, în acelaşi timp, face un rău teribil ţării noastre", mai afirmă Donald Trump.

Majoritatea senatorilor, 57 din 100, au votat în favoarea condamnării fostului preşedinte, printre aceştia numărându-se şi şapte republicani. Erau necesare însă două treimi (67 de voturi) pentru a ajunge la un verdict de vinovăţie care ar fi putut fi urmat de o sancţiune de ne-eligibilitate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.