Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Dorința lui Florin Spătaru: 'Ministerul Economiei să fie minister de resort pentru supravegherea pieței'

News.ro
Florin Spataru

Florin Spătaru, actualul ministru al Economiei, dorește ca ministerul pe care îl conduce să ajungă să fie minister de resort pentru supravegherea pieței. La un eveniment al Grupului de Presă MediaUno și Institutul Național de Statistică, Spătaru a abordat și subiectul verificării standardelor, unde a punctat că își dorește ca Organismul Național de Standardizare din România să nu fie un simplu traducător al standardelor impuse de structurile internaționale.

”Vom crea alt mecanism al României de verificare a standardelor. Acest lucru se face prin laboratoare, prin institute de cercetare, pentru că avem anumite caracteristici economice și geografice. ARSO trebuie susținut pentru a nu deveni doar un traducător de standarde, ci un implementator de standarde. De aceea am făcut un memorandum ca Ministerul Economiei să fie minister de resort pentru supravegherea pieței, ceea ce va implica și activitatea în vămi pentru verificarea importurilor.”, a declarat Florin Spătaru la evenimentul ”Bucharest Leaders' Summit: The future is now. Perspectives of the aftermath”.

Potrivit informațiilor STIRIPESURSE.RO, Ministerul Economiei, comasat cu Ministerul Antreprenoriatului și Turismului, va ajunge în portofoliul PSD, după ce Nicolae Ciucă va demisiona, iar Marcel Ciolacu va fi premierul propus de Klaus Iohannis.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.