Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO| După atacul armat soldat cu 6 morți la o universitate din Rusia, un alt atac a răpus 5 oameni, în cel mai mare oraș din Kazahstan

nur.kz

Cinci persoane, între care doi poliţişti, au fost ucise luni la Almatî, cel mai mare oraş din Kazahstan, într-un schimb de focuri în care au fost implicaţi un bărbat, poliţia şi executori judecătoreşti, relatează AFP, citând agenţii de presă ruse.

Potrivit poliţiei, citată de agenţiile ruse, schimbul de focuri a început când executorii judecătoreşti au venit să aplice un aviz de expulzare.

"Un locuitor din această casă (...) a deschis focul asupra executorilor judecătoreşti, poliţiştilor şi angajaţilor departamentului pentru situaţii de urgenţă", a precizat poliţia.

Cinci persoane, între care doi poliţişti, au fost ucise şi autorul atacului armat arestat, potrivit aceleiaşi surse.

"Situaţia este sub control. A fost declanşată urmărirea penală. Sunt anchete în desfăşurare", a precizat poliţia, potrivit Agerpres.ro.

Potrivit portalului de informaţii kazah Ratel.kz, autorul atacului era angajat într-un conflict judiciar imobiliar cu noul proprietar al imobilului şi justiţia a ordonat expulzarea sa.

Acest gen de incident armat este relativ rar în Kazahstan, ţară din Asia centrală cu 18,7 milioane de locuitori, notează AFP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.