Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - După ce a 'trântit' Guvernul PNL, Cioloș merge la 'partenerii' liberali pentru alianțe: 'Am intenția să mă duc până la capăt'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Dacian Ciolos

Dacian Cioloș, premier desemnat să formeze un nou Guvern, susține că în aceste zile singurul său interes este să formeze noul executiv. În acest sens intenționează să discute cu cei din PNL, însă exclude o posibilă alianță cu cei de la AUR, alături de care a și votat moțiunea de demitere a Guvernului Florin Cîțu.

„Într-o primă fază trebuie să vedem dacă vor să-și asume politic un astfel de proiect. Nu pot să vorbesc de ministere, atâta timp cât n-am discutat cu partenerii mei (n. r.: cu referire la PNL). Eu, ca premier desemnat, am intenția să mă duc până la capăt.

Pot să mă înțeleg sau nu cu un om, dar pot să discut cu el când avem obiective comune, dincolo de emoții, de ceea ce ne place sau nu.

Nu vreau să intru în speculații. Pentru zilele următoare intenția mea e să formăm Guvernul. Evident că avem discuții în partid”, a spus Dacian Cioloș, președintele USR.

Vezi și : Inflația a BUBUIT în septembrie: creștere de PESTE 6%! Mugur Isărescu: 'Creşterile la prețurile din toamnă vor fi foarte mari' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.