Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO După ce palma dată de Will Smith lui Chris Rock a făcut înconjurul lumii, Jada Pinkett Smith speră ca cei doi să se împace

www.reuters.com
will smith

Actriţa Jada Pinkett Smith a declarat miercuri că speră ca soţul ei, Will Smith, şi Chris Rock să se împace după două luni de la controversata palmă pe care actorul i-a dat-o comediantului la gala premiilor Oscar de anul acesta, relatează EFE.

"Sper din tot sufletul ca aceşti doi bărbaţi inteligenţi şi competenţi să aibă oportunitatea de a se reface, a vorbi despre asta şi a se împăca", a spus Pinkett Smith în cadrul celui mai recent episod al emisiunii sale intitulate "Red Table Talk", difuzată pe Facebook.

De asemenea, soţia lui Will Smith a precizat că oamenii "au nevoie de ei" având în vedere "situaţia" din prezent şi că, până când relaţia dintre actor şi comediant se va restabili, atât ea cât şi soţul ei vor continua "să descopere împreună ceea ce înseamnă viaţa", aşa cum au făcut în ultimii 28 de ani.

Comentariul a fost făcut în timpul unei discuţii din cadrul emisiunii ''Red TableTalk'' despre alopecie, afecţiune de care suferă Pinkett Smith şi pentru care actriţa se afişează cu capul ras, dar şi pretextul glumei făcute de Rock înainte de a fi lovit de Will Smith.

Înainte de începerea noului sezon al emisiunii sale, Jada Pinkett Smith anticipase că, la un moment dat, va aborda tema controversatei palme deoarece familia sa s-a concentrat asupra unui proces de "vindecare profundă".

Deocamdată, Chris Rock nu s-a pronunţat public asupra acestui incident regretabil, nici măcar după scuzele prezentate de Smith şi retragerea lui din rândurile membrilor Academiei de Film Americane.

Will Smith, recompensat cu premiul pentru cel mai bun actor în rol principal la actuala ediţie a galei Oscar, a fost suspendat din Academia de Film pentru o perioadă de 10 ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.