Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Elicopterul SMURD a salvat o tânără de 21 de ani, după un accident cu ATV

O tânără în vârstă de 21 de ani a fost transportată cu un elicopter SMURD la Unitatea de Primiri Urgenţe Oradea, după ce a suferit un accident cu ATV-ul în zona pârtiei de schi Vârtop-Arieşeni, a informat, duminică, Salvamont Alba.

"Salvamont Alba a intervenit, duminică, la un accident de ATV în zona pârtiei de schi Vârtop-Arieşeni, unde salvatorii montani au fost solicitaţi pentru acordarea primului ajutor unei victime de sex feminin, 21 ani, din judeţul Bihor, care a suferit un politraumatism cu plagă frontală, traumatism de coloana vertebrală şi de bazin precum şi multiple escoriaţii. În urma apelului la 112, a fost solicitat şi un elicopter SMURD de la Baza Aeromedicală Arad pentru evacuarea de urgenţă a victimei către UPU-SMURD Oradea", se precizează într-un comunicat al instituţiei transmis AGERPRES.

Sursa citată precizează că acest sfârşit de săptămână a fost unul bogat în intervenţii ale echipelor Salvamont la nivel naţional, în judeţul Alba fiind consemnate deja peste 11 intervenţii.

Salvamont Alba doreşte să supună din nou atenţiei problema portului căştii de protecţie, atât pe pârtiile de schi, cât şi pe vehiculele de tipul snowmobil sau ATV, întrucât se constată o creştere a incidenţei accidentelor cu urmări majore asupra integritati utilizatorilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.