Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Emil Boc lasă de înțeles că Ludovic Orban va pierde și șefia Camerei Deputaților, dacă nu va ai ales președintele PNL: 'Nimeni nu stă în fața PNL'

emil boc

Emil Boc a ajuns la Alba Iulia, după ce a fost la Sibiu, pentru a-i face campanie lui Florin Cîțu. Primarul din Cluj-Napoca a anunțat că premierul va rămâne în funcție și dacă va pierde competiția internă cu Ludovic Orban, fără a spune același lucru și despre actualul președinte al Camerei Deputaților.

Boc a dat de pământ cu Orban, pe care nu îl consideră în stare să conducă PNL și a anunțat, în premieră, că președintele Klaus Iohannis se va implica în campaniile electorale din 2024: locale, parlamentare, europarlamente și prezidențiale. ”Dacă nu există această echipă, e ca și cum ai avea un avion cu un motor. Când ai acest avion cu ambele motoare turate la maxim, vă asigur că nimeni nu stă în fața PNL în alegerile din 2024.”, a punctat Boc.

Citește și: Ludovic Orban răspunde la acuzațiile Ralucăi Turcan: 'Pur şi simplu nişte acuzaţii inventate'

”Și după 25 septembrie tot colegi vom fi. Avem un moment de cotitură de a ne decide viitorul. Am pierdut alegerile parlamentare, e realitatea concretă. Trebuie să ne alegem căpitanul de echipă, să decidem cu ce căpitan ducem, din nou, partidul la victorie în 2024.

Avem un premier în exercițiu care, indiferent de rezultatul din 25 septembrie va rămâne premierul României, avem președintele partidului, președintele Camerei Deputaților, cu merite importante în reușitele PNL, dar azi nu cred că poate reprezenta soluția pentru 2024. O spun cu sinceritate și fără patimă. Politica este despre viitor, de a inspira oamenii. Când ai pierdut nu te poți prezenta ca învingător, nu poți spune că te-ai reinventat. Cu ce și când? Avem nevoie de o echipă care să modernizeze România. Premierul Cîțu are aceste ingrediente.

Citește și: VIDEO Raluca Turcan răspunde la întrebarea lui Ludovic Orban: De ce i s-a alăturat și de ce l-a părăsit, deși i-a fost vicepremier

Trebuie să ne gândim cum ne alegem generalul care ne duce în bătălia politică. România se uită foarte atentă la noi. Este extrem de important să funcționeze parteneriatul dintre președintele României și premier. Dacă nu există această echipă, e ca și cum ai avea un avion cu un motor. Când ai acest avion cu ambele motoare turate la maxim, vă asigur că nimeni nu stă în fața PNL în alegerile din 2024.”, a spus Emil Boc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.