Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Emmanuel Macron promovează vaccinarea anti-COVID pe Instagram și TikTok: 'Am decis să vă răspund direct la întrebările pe care le aveți'

Agerpres
Emmanuel Macron

Emmanuel Macron promovează vaccinare anti-COVID pe platformele sociale Instagram și TikTok. Președintele Franței îi invită pe urmăritori să îi pună întrebări despre vaccinare, relatează BFM TV.

Emmnauel Macron este acum în vacanța de vară și se află la fortul Brégançon, reședința de vară a președinților francezi. Macron a înregistrat clipuri pe care le-a postat pe Instagram și TikTok, îndemnându-i pe francezii reticenți să-i pună întrebări despre vaccinare anti-COVID, potrivit alephnews.ro.

„De la începutul verii, am auzit o mulțime de lucruri despre al patrulea val și despre singura armă pe care o avem la dispoziție: vaccinul.

În acest moment în care vă vorbesc, puțin peste 42 de milioane de francezi s-au vaccinat cu prima doză de ser. Suntem puțin peste 35 de milioane cei care am fost vaccinați cu ambele doze de ser și suntem complet vaccinați”, a spus Emmanuel Macron.

„Știu că mulți dintre voi au întrebări, se tem, mai ales că mulți auziți fakenews-uri, zvonuri false. Așa că am decis să vă răspund direct la întrebările pe care le aveți. Haideți, întrebați, iar eu voi încerca să fiu cât mai direct și cât mai clar posibil”, a adăugat Emmanuel Macron.

View this post on Instagram

A post shared by Emmanuel Macron (@emmanuelmacron)

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.