Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Emmanuel Macron s-a dus în focarul de coronavirus: 'Trebuie să avem o singură obsesie, de a fi uniţi. Atunci când este un război, se implică toată lumea'

macron

Preşedintele francez, Emmanuel Macron, a promis, miercuri seară, aplicarea unui plan de investiţii "masive" în sistemul medical după încheierea epidemiei de coronavirus, soldată până acum cu 1.333 de morţi pe teritoriul Franţei.

Emmanuel Macron, preşedinele Franţei, a anunţat miercuri seară un plan "masiv" de investiţii în sistemul medical, la finalul epidemiei de coronavirus, informează cotidianul Le Figaro.

Citește și: Dr Alexandru Rafila: Probabil spre sfârștiul lunii aprilie se va ajunge la mii de cazuri zilnic!

După terminarea actualei epidemii, "voi aplica un plan masiv de investiţii şi revalorizare a tuturor profesiilor medicale", a declarat Emmanuel Macron în cursul unei vizite în Spitalul militar din Mulhouse, informează mediafax.ro.

"Voi fi la dispoziţia tuturor celor cărora le datorăm recunoştinţă şi respect. Reacţia va fi profundă şi durabilă", a spus Macron.

Citește și: Atac furibund al lui Rareș Bogdan: Speculanților, blestemaților, vreți să vă cumpărați masini noi si elicoptere cu prețul vieții unor copii bolnavi de cancer?

Preşedintele Franţei a cerut unitate politică în "războiul" antiepidemic, criticând factorii care generează disensiuni.

"Trebuie să avem o singură obsesie, de a fi uniţi. Atunci când este un război, se implică toată lumea în mod unitar", a subliniat Emmanuel Macron, criticând politicienii "care vor să fractureze ţara".

Citește și: Klaus Iohannis anunță: Dorim să venim cu măsuri de sprijin!

În Franţa se înregistrează 25.583 de cazuri de coronavirus şi 1.333 de decese, conform bilanţului realizat de Universitatea Johns Hopkins din SUA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.