Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video / Episod comic în conferința de presă a Simonei Halep: a fost întrebată cum va sărbători cu fanii ei unguri victoria de la Toronto

YouTube
Simona Halep

Simona Halep a fost întrebată de o jurnalistă canadiană, în conferința de presă după câștigarea turneului de la Toronto, dacă plănuiește să sărbătorească alături de fanii unguri, potrivit Digisport.ro.

"Bună, Simona, felicitări! Sunt Kristina (n.r. Rutherford) de la Sports Net (n.r. Canada). Mă întrebam dacă tu și echipa ta plănuiți să sărbătoriți acest succes și dacă ai de gând să sărbătorești victoria ta alături de fanii unguri din Toronto. Ce vei face în continuare?", a fost întrebarea primită de Simona Halep.

Amuzată de gafă, Halep a corectat-o subtil pe jurnalistă, cu un un răspuns elegant: a subliniat cuvintele "fani români".

"Vom sărbători mâine pe terenul de tenis pentru că voi merge la Cincinnati, așa că vom fi cu toții la antrenament. Aceea va fi sărbătoarea noastră, nu există foarte mult timp pentru așa ceva, asta vreau să spun, am deja alt turneu programat, încerc să mă recuperez și să fiu pregătită pentru următorul meci. Cât despre fani, despre fanii români, au fost minunați și vreau să le mulțumesc pentru că au venit și m-au susținut", a răspuns Simona Halep.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.