Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Episod delicat la protestul din Piața Victoriei: Marian 'Ceaușescu' a anunțat anularea discursurilor, după un conflict între manifestanți și organizatori

Mediafax
protest

Organizatorii manifestației din Piața Victoriei au fost huiduiți, sâmbătă, chiar de către protestatari după ce au încercat să pună muzică de pe o scenă amplasată în perimetrul Pieței. Aceștia au renunțat la a mai transmite vreun mesaj de pe scenă, potrivit Mediafax.

"Dă-te jos! Dă-te jos! Rușine să vă fie!", "Securiștilor, ne mai trebuie să dansăm aici, să facem o horă", "Dă scena jos! Ce vreți, să deturnați protestul?", "Arde cămașa pe noi. Au murit oameni aici, băi!" - au fost reproșurile manifestanților la adresa organizatorilor, care au încercat să pună muzică, de pe o scenă amplasată în Piața Victoriei.

Astfel, organizatorii au renunțat la a mai transmite vreun mesaj de pe scenă, anunțul fiind făcut de către protestatarul Marian Moroşanu, poreclit ”Ceauşescu”, cunscut pentru participarea sa la astfel de evenimente.

"Nu am venit să ne certăm și să ne înjurăm. Vă rog, să fim uniți, să reconstruim România. E ultima dată când se vorbește de la această scenă. Îmi pare rău că s-a pus muzică. Pare miting PSD, nu suntem ca ei, pentru acest luru am venit din Italia, Spania, Anglia, Suedia și din toată România să cerem acelor criminali să răspundă pentru crimele din 10 august”, a spus Marian Moroșanu, poreclit Ceaușescu, de pe scena amplasată în Piață.

Citește și: Traian Băsescu intervine dur în cazul Caracal: Oare ce-l mână pe dubiosul Tonel? Cumpănașu atinge culmea ridicolului .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.