Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Europarlamentarul Răzvan Popa (PSD) le-a pus 'degetul pe rană' oficialilor Uniunii Europene: 'Nimeni nu vrea să discute despre lucruri concrete'

facebook.com
Razvan Popa

Europarlamentarul PSD, Răzvan Popa, i-a criticat pe oficialii UE deoarece în dezbaterea din Parlamentul European nu a existat un element concret, ci doar „îngrijorări și riscuri”. Răzvan Popa a mai apreciat că un lucru cu adevărat îngrijorător sunt intervențiile în justiție a reprezentanților UE.

Citește și:  Donald Trump intervine în incendiul care a distrus Catedrala Notr-Dame: Ce sfaturi le dă pompierilor

„Din păcate constat că iarăși nu este o dezbatere, ci este un festival de lozinci electorale ale celor care au inițiat această așa-zisă dezbatere pentru că nu există niciun element concret. Dumneavoastră ați spus la începutul discuției că nu vreți să discutăm de lucruri concrete. De fapt nimeni nu vrea să discute despre lucruri concrete, ci doar despre îngrijorări și despre riscuri. Doamna comisar, ar trebui să ne îngrijorăm dacă vreți atunci când înalți oficiali europeni, de aici de la această tribună, au spus magistraților din România ce și cum să facă. Ceea ce este inacceptabil. Statul de drept înseamnă să lăsăm justiția să-și facă treaba. Nu să-i dictăm indiferent de rangul pe care îl au sau l-au avut ce și cum să facă”, a declarat în Parlamentul European, Răzvan Popa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.