Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Explozie puternică la o benzinărie din Cluj - Napoca. UPDATE Bărbatul care a ars de viu, s-ar fi sinucis

Ziua de Cluj
Explozie la benzinarie

Panică și flăcări într-o benzinărie de la intrare în Cluj – Napoca, acolo unde un bărbat a murit după ce mașina în care se afla a luat foc. Conform România Tv, bărbatul a alimentat mașina, iar mai apoi s-a plimbat prin benzinărie vreme de 15 minute, după care s-a urcat în autovehicul.

Citeşte şi: LOVITURĂ PNL îi ia faţa ministrului Justiţiei. Orban anunţă sesizare la Comisia de la Veneţia pe Codul Penal

Unul din angajații benzinăriei l-ar fi văzut pe bărbat pe bancheta din spate cu o brichetă în mână.

Reprezentanţii ISU Cluj au declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX că flăcările au fost stinse în urma intervenţiei pompierilor.

„Marţi a izbucnit un incendiu la un autoturism într-o pompă de carburanţi de pe Calea Turzii din Cluj-Napoca, ISU Cluj intervenind cu două autospeciale şi un echipaj SMURD. Flăcările au fost stinse în urma intervenţiei pompierilor, însă o persoană a fost surprinsă în interiorul autoturismului şi a decedat”, au spus sursele citate.

Surse judiciare au declarat la rândul lor corespondentului MEDIAFAX că, în urma vizionării camerelor de supraveghere ale benzinărieri, anchetatorii au tras concluzia că ar fi fost vorba de o sinucidere.

„Bărbatul şi-ar fi pus combustibil într-o canistră, ar fi stropit interiorul, după care s-a urcat pe bancheta din spate a maşinii şi şi-a dat foc. Pe camere se vede cum izbucnesc flăcările”, au precizat sursele citate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.