Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Fabulos: A rămas cu TIR-ul în pană, dar a rămas surprins când a văzut cine îl ajută

Snppc
TIr Politia

Trei agenţi de poliţie din judeţul Hunedoara au intervenit pentru a debloca circulaţia dintr-o intersecţie aglomerată, unde un TIR rămăsese imobilizat. Doi dintre ei au ajutat la repararea unui cauciuc al TIR-ului care era pe pană, iar al treilea a dirijat circulaţia.

Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi al Personalului Contractual relatează, duminică, despre ”o altfel de misiune” realizată de către trei agenţi din judeţul Hunedoara.

”Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Simeria, aflându-se într-o misiune de patrulare pe DN7, au observat că traficul rutier se defăşoară îngreunat la ieşirea spre municipiul Deva, formându-se coloane de autovehicule pe ambele sensuri de mers”, anunţă sindicaliştii.

Potrivit acestora, ajunşi la locul ambuteiajului, poliţiştii au constatat că un autotren a rămas în pană, iar conducătorul vehiculului, un bărbat de 34 de ani, din judeţul Argeş, încerca să schimbe roata defectă.

”Fără să stea pe gânduri, cei trei agenţi de poliţie, Cristian, Vlad şi Darius, din cadrul Biroului Rutier şi al celui de Ordine Publică, şi-au împărţit rapid sarcinile: aceştia au dat o mână de ajutor conducătorului auto şi au dirijat traficul rutier în zonă, astfel încât, în mai puţin de 20 de minute, autotrenul şi-a putut continua drumul – nu înainte ca şoferul să le mulţumească tinerilor poliţişti pentru sprijinul acordat”, au mai povestit sindicaliştii.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.