Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO FABULOS cu Marcel Ciolacu: 'Ce îmi dă Iohannis ca să fac blat cu el? Ce să îmi facă mie? Cu ce să mă șantajeze? M-au căutat și pe mine, și pe nepoți'

Inquam Photos - George Călin
Inquam Iohannis Ciolacu Iohannis

Marcel Ciolacu a infirmat că ar avea un ”blat” cu Klaus Iohannis și a comentat și zvonurile că ar fi ”omul serviciilor”. Liderul PSD a avut o replică fabuloasă, joi seara: ”Iau bătrâni la SRI?”.

”Ce blat să am eu cu Iohannis? Ce să îmi facă mie? Cu ce să mă șantajeze? M-au căutat și pe mine, și pe nepoți, am un copil, e la facultate, o să fie medic. Nu am probleme. De ce să fac blatul? Sunt copil de pilot militar, nu aveau voie să mă abordeze (n.r. că este ”securist”). Iau bătrâni la SRI? E o marotă scoasă. Ce îmi dă Iohannis ca să fac blat cu el? Ce să îmi dea mie Iohannis mai mult decât mi-au dat românii?”, a spus Marcel Ciolacu la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Citește și: VIDEO Marcel Ciolacu s-a dezlănțuit: 'Autorul moral a tot ceea ce se întâmplă este Klaus Iohannis. Nu am vorbit cu Iohannis, nu am din aia de porumbei acasă' .

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.