Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Marcel Ciolacu s-a dezlănțuit: 'Autorul moral a tot ceea ce se întâmplă este Klaus Iohannis. Nu am vorbit cu Iohannis, nu am din aia de porumbei acasă'

Facebook
Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu le transmite celor din USR-PLUS că este dispus să negocieze cu ei pentru a-i convinge să semneze moțiunea de cenzură a PSD împotriva guvernului Florin Cîțu. Totuși, liderul PSD transmite că dacă AUR și USR-PLUS depun o moțiune, toți parlamentarii PSD o vor vota.

”Autorul moral a tot ceea ce se întâmplă este Klaus Iohannis. Nu a ținut cont de voința românilor, a încălcat spiritul Constituției și a pus la guvernare niște perdanți. Avem un guvern care s-a transformat într-un bâlci, e un bazar.

Citește și: Fiecare cu moțiunea lui | Marcel Ciolacu cere liderilor USR PLUS să se hotărască: 'Au inventat omul care e și la guvernare și în opoziție'

USR-PLUS nu pot să depună moțiune, nu au suficienți parlamentari. Noi avem singura moțiune. Am anunțat că suntem dispuși să negociem textul moțiunii noastre. Poate vin și de la PNL să semneze textul moțiunii noastre.

USR e la putere sau în opoziție? Ei vor să se folosească de PSD? Ei, nu merge! Nu merge! Să își dea demisia și a picat guvernul. S-a schimbat compoziția politică... Şantajezi Guvernul României? Şantajezi ce bani sunt pe la ministere? I-a păcălit pe români că facem o ţară fără penali, că nu vor mai fi pensii speciale. Când s-a vorbit de Cîţu că e penal au zis că e o problemă internă a PNL.

Acest guvern trebuia să plece când a apărut că Cîțu este infractor, că a fost condamnat în America, este penal.

Citește și: Dacian Cioloș insistă cu demisia lui Cîțu și amenință cu dosare penale: 'Presupun că își va asuma și consecințele'

Nu am vorbit cu Iohannis, nu am din aia de porumbei acasă. Responsabilitatea cea mai mare este a lui Iohannis, este guvernul său.

Am semnăturile în mașină, avem 157 de semnături. Să vină să discutăm, ei nu pot să depună o moțiune pentru că nu au semnături.

Dacă AUR și USR-PLUS depun o moțiune, PSD votează moțiunea. Eu vă promit că toți colegii mei vor vota moțiunea. Eu nu depun moțiunea, dacă nu am 234 de semnături. Nu vreau să se folosească de PSD. Prioritatea zero a românilor este să plece guvernul Cîțu.”, a declarat Marcel Ciolacu la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Citește și: Stelian Ion, ironii la adresa lui Klaus Iohannis: 'Deci da, a fost un partener bun' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.