Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Fanii echipei Dinamo Kiev l-au huiduit pe Mircea Lucescu, noul antrenor al echipei

Getty Images
Mircea Lucescu

Noul antrenor al echipei Dinamo Kiev, Mircea Lucescu, a fost huiduit, marţi, de suporteri ai formaţiei din capitala Ucrainei, relatează News.ro.

Citește și: FRF a anunțat că meciul dintre Chindia Târgovişte și Academica Clinceni va fi arbitrat de Marcel Bîrsan, ajutat de Daniel Mitruţi, Mihai Marica și Andrei Antoni

Potrivit presei urcainene, Lucescu a asistat la un meci al echipei U19 a clubului, iar câteva zeci de fani s-au adunat la arena unde avea loc partida şi i-au cerut tehnicianului român să părăsească gruparea.

Tot marţi, Mircea Lucescu a depus un buchet de flori la statuia fostului antrenor al echipei Dinamo Kiev Valeri Lobanovski. Gestul său vine după ce a făcut, anul trecut, declaraţii nepotrivite la adresa marelui tehnician ucrainean, clasat de France Fotball pe locul 6 în topul celor mai mari antrenori de istorie, faţă de fostul selecţioner al României şi Turciei, care a fost poziţionat pe locul 41. Lucescu a spus că Lobanovski nu îşi merită locul, pentru că nu a avut succes pe plan internaţional, iar afirmaţia este ţinută minte de suporterii echipei Dinamo Kiev.

"Sunt foarte fericit că sunt aici. Îmi amintesc foarte bine perioada în care Valeryi Lobanovski îşi începea cariera de antrenor la clubul din Kiev. Îmi aduc aminte când la mijlocul anilor 80, Dinamo Kiev a jucat împotriva Universităţii Craiova. Am fost foarte impresionat de jocul acelui Dinamo. Acea echipă a dominat toţi rivalii. Valeri Lobanovski este un om cu adevărat extraordinar care şi-a adus o contribuţie uriaşă la dezvoltarea fotbalului. Desigur, el a rămas în memoria fanilor, indiferent care dintre aceştia sprijină echipa. A fost un antrenor de top. Fără îndoială, el merită toate cuvintele pe care specialiştii le-au spus şi le spun despre el. Lobanovski este unul dintre cei mai buni antrenori din istoria fotbalului", a declarat Lucescu la monument, citat de site-ul oficial al clubului ucrainean.

Fost 12 ani antrenor al rivalei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu a semnat săptămâna trecută un contract pe două sezoane cu Dinamo Kiev, însă numirea lui a fost contestată de fanii echipei ucrainene. Luni a anunţat că renunţă la echipă, dar marţi a plecat la Kiev pentru o nouă discuţie cu preşedintele Igor Surkis şi a început deja munca la noua sa grupare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.