Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO: Femeia care l-a făcut pe Obama să 'EXPLODEZE'

obama

Președintele SUA Brack Obama se află pe ultima sută de metri a mandatului său și încearcă din răsputeri să își ajute partidul în cursa electorală. Astfel, Obama, pe lângă glumele acide la adresa adversarilor se ”folosește” și de imaginea unor vedete din SUA pentru a-și promova mesajele.

Modelul Kendall Jenner (20 de ani), sora mai mică a lui Kim Kardashian, a avut o apariție spectaculoasă sâmbătă seara la Dineul Corespondenților de la Casa Albă, iar prezența ei nu a fost trecută cu vederea nici de către președintele Barack Obama, care a menționat-o în discursul său de la acest eveniment anual.

Vedeta a ales pentru această ocazie o rochie neagră, decoltată, semnată de Vivienne Westwood.

Kendall, devenită faimoasă în urma reality show-ului "Keeping Up With the Kardashians", a avut inițial ocazia să dea în culise mâna cu președintele, care i-ar fi transmis salutări surorii sale, Kim, și soțului acesteia, Kanye West.

"Mi-a spus să-i salut pe Kim și pe Kanye, iar eu am zis 'Ok'", a povestit tânăra vedetă, cu 55,7 de milioane de fani pe contul său de Instagram. Prin comparație, notează Daily Mail, contul oficial de Twitter al Casei Albe are doar 10,1 milioane de abonați.

Ulterior, în cadrul discursului său, președintele a menționat întâlnirea lui Kendall din culise."Pare o tânără foarte drăguță. Nu știu exact cu ce se ocupă. Dar mi s-a spus că menționările mele pe Twitter au explodat", a declarat amuzat președintele Obama.

Cu aceeași ocazie, potrivit The Telegraph, președintele Obama a glumit pe seama întâlnirii cu prințul George, fiul lui William și Kate, în care micuțul l-a primit în pijama și halat.

A fost "o palmă peste față", a povestit Obama audienței amuzate, făcând aluzie la faptul că întâmplarea arată că mandatul său la Casa Albă este pe sfârșite. "Unii lideri străini privesc înainte", a continuat Obama, în același discurs presărat cu glume, care a inclus și referiri la premierul britanic David Cameron, Regina Elisabeta a II-a sau la Shakespeare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.