Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Femeie cu dizabilități, salvată dintr-un incendiu din Vatra Dornei. Două case de lemn au luat foc

Foto Mediafax
incendiu casa

O femeie cu probleme locomotorii a fost salvată de pompierii suceveni dintr-o casă care a luat foc. Victima a primit primele îngrijiri de la un echipaj SMURD. Pompierii au reușit să stingă incendiul care a provocat pagube la doua case de lemn din Vatra Dornei, anunță MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanților ISU Suceava, incendiul a izbucnit marți la o casă din Vatra Dornei. Pompierii au reușit să scoată din interior o femeie care nu se putea deplasa singură. Echipajul SMURD, aflat la fața locului, a monitorizat-o din punct de vedere medical, iar femeia a refuzat să fie transportată la spital.

Citește și: Gabriela Firea, atac dur la adresa Guvernului Orban: ‘Degeaba dau ei vina pe ruși, chinezi, trumpiști, vina este doar la ei, pentru că au toată puterea’

Flăcările au ars acoperișul și tavanul casei de lemn, dar pagube sunt și în alte părți ale imobilului. De asemenea, în timpul incendiului s-a degradat fațada unei case din vecinătate. Alte două locuințe, tot din lemn, din imediata apropiere, au fost salvate.

Incendiul este localizat și pompierii mai intervin pentru lichidarea ultimelor focare și pentru îndepărtarea elementelor de construcție afectate. La fața locului sunt trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.