Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Filmul de acţiune Nobody a debutat în fruntea box office-ului nord-american

filme, cinema, cinematograf

Thrillerul „Nobody”, cu Bob Odenkirk în rol principal, a debutat în fruntea box office-ului nord-american de weekend, cu încasări de peste 6 milioane de dolari, informează News.ro.

Odenkirk („Breaking Bad”, „Better Call Saul”) este martor la un incident şi intervine să ajute o femeie care este hărţuită de un grup de bărbaţi. El devine apoi ţinta unui răzbunător traficant de droguri.

„Nobody”, regizat de Ilya Naishuller, bine primit de critici, a debutat cu încasări de 6,7 milioane de dolari încasări, potrivit boxofficemojo.com. La nivel internaţional, filmul a încasat 5 milioane de dolari.

După trei săptămâni petrecute pe primul loc, lungmetrajul de animaţie „Raya and the Last Dragon”, producţie Disney, a coborât pe poziţia secundă în top, după ce a generat încasări de 3,5 milioane de dolari.

Lungmetrajul live-action „Tom and Jerry” al Warner Bros., regizat de Tim Story, s-a menţinut pe locul al treilea în clasamentul nord-american, după ce, în al cincilea weeekend, a generat încasări de 2,5 milioane de dolari.

Filmul SF de aventuri „Chaos Walking”, de Doug Liman, cu Tom Holland în rol principal, a ocupat locul al patrulea, cu încasări de 1,18 milioane de dolari în al patrulea weekend de la debut.

Citește și: Europenii pot mânca viermi în siguranță! UE a aprobat utilizarea lor: pot fi puși chiar și în pâine

Thrillerul „The Courier”, cu Benedict Cumberbatch, Merab Ninidze şi Rachel Brosnahan în distribuţie, a generat încasări de puţin peste 1 milion de dolari în al doilea weekend de la lansare şi s-a clasat pe locul al cincilea.

Top 10 e completat de animaţia „The Croods: A New Age”, thrillerul de acţiune „The Marksman”, cu Liam Neeson în rol principal, drama „Boogie”, drama „Minari”, care a primit şase nominalizări la Oscar, şi de filmul SF „Wonder Woman 1984”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.